Ο Χώρος

Με τις απαραίτητες αίθουσες, κατάλληλα διαμορφωμένες στον μικρόκοσμο των παιδιών, με αίθουσα ύπνου, τραπεζαρία, γυμναστήριο, παιδική χαρά, όλοι χώροι φτιαγμένοι με αμείωτο μεράκι, ευαισθησία και αγάπη για την προσχολική ηλικία. Καθώς το παιδί απομακρύνεται για πρώτη φορά από την τρυφερή αγκαλιά του σπιτιού του και της οικογένειάς του, οι παιδαγωγοί του Βρεφικού - Παιδικού Σταθμού & Νηπιαγωγείου "Ουράνιο Τόξο", το υποδεχόμαστε με αγάπη και φροντίδα σ' ένα φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να νοιώσει χαρούμενο, ασφαλές, προστατευμένο, ελεύθερο να παίζει, να εκφράζεται, ικανό να δημιουργεί, να ενδιαφέρεται για μάθηση.

Εκπαίδευση

Στο "Ουράνιο Τόξο" η  εκπαιδευτική διδασκαλία βασίζεται στο Δια-θεματικό Μοντέλο των Προγραμμάτων σπουδών (ΔΕΠΠΣ), καθώς και στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων όπως ορίζει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όπως επίσης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Read more

Παιδαγωγοί

Το εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη "περιουσία" του "Ουράνιου Τόξου", απαρτίζεται από μόνιμους και έμπειρους παιδαγωγούς, οι οποίοι με τα κατάλληλα για τις ηλικίες των παιδιών μαθησιακά προγράμματα, τις ποικίλες σύγχρονες παιδαγωγικές πρακτικές, 

Read more

Η φιλοσοφία μας

Απόλυτα παιδοκεντρική

Με σεβασμό στις ατομικές ικανότητες κάθε μαθητή, κάθε παιδί ανήκει σε μια ακόμη οικογένεια, αυτή της ηλικιακής του τάξης.

Ασφάλεια & υγιεινή

Σύγχρονα μέτρα πρόληψης

Εφαρμογή όλων των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα νομοθετικά πλαίσια που ορίζουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Θέσεις εργασίας

Είστε παιδαγωγός;

Εάν σας ενδιαφέρει μια συνεργασία με το "Ουράνιο Τόξο" Λαμίας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα "θέσεις εργασίας" και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας σας.
Φόρμα επικοινωνίας